We have
the knowledge

Worldwide

Yritys

Nordic Power Service on vuonna 2011 perustettu, voimalaitoskattiloiden ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut yritys.

Meidät tunnetaan työmme korkeasta laadusta ja luotettavista toimituksistamme. Asiakkaitamme ovat voimalaitoskattilavalmistajat ja prosessiteollisuus ympäri maailman.

Nordic Power Service muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa Nordic Power Service -konsernin, jonka liikevaihto on noin 25M€. Konserni työllistää runsaat 100 henkilöä.

Arvot

Haluamme olla alamme paras. Tähän pääsemme vain oppimalla ja kehittymällä jatkuvasti sekä yksilöinä että yrityksenä. Jatkuvan kehittymisen takaamme kuuntelemalla tarkkaan asiakkaitamme, ymmärtämällä heidän tarpeensa, kehittämällä jatkuvasti uusia ideoita sekä työskentelemällä nöyrästi ja avoimesti yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tarjoamme vain parasta laatua – aikatauluja ja budjetteja noudattaen. Haluamme tuoda palveluillamme ja toiminnallamme lisäarvoa asiakkaillemme ja heidän liiketoiminnalleen. Pyrimme pitkäaikaisiin ja tiiviisiin kumppanuuksiin.